Життя ухилянта теж чогось вартує: Арештували прикордонника, який застрелив порушника кордону на Закарпатті

Прикордоннику, який імовірно застрелив чоловіка, що втікав від правоохоронців на ділянці українсько-румунського кордону на Закарпатті 15 травня, повідомили про підозру в порушенні правил поводження зі зброєю.

Про це повідомила радниця Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян в ефірі національного телемарафону "Єдині новини"

Пряма мова: "На сьогоднішній день ми маємо офіційно оголошену підозру в порушенні правил поводження зі зброєю, що спричинило смерть потерпілого. За такою статтею можна на 10 років позбутися волі. На даному етапі проводиться досудове розслідування. Можу додатково сказати, що обрано запобіжний захід для цього правоохоронця: це – утримання під вартою без права внесення застави".

Сапьян нагадала, що 39-річний чоловік, який загинув, намагався незаконно перетнути кордон. Як це було – мають з’ясувати правоохоронці, слідчими ДБР наразі призначено експертизи, втому числі – балістичні.

Наразі триває досудове розслідування.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...