Життя врятувала куртка: У Петербурзі за тунелі у вухах жорстоко порізали хлопця (16+)

Потерпілий отримав колоті поранення в область живота і дістався до лікарні на таксі.

У Санкт-Петербурзі компанія невідомих із ножем напала на 33-річного чоловіка за тунелі в його вухах. Про це в неділю, 19 січня, повідомив Telegram-канал "Mash на Мойке", передають Патріоти України.

Інцидент стався на перетині проспектів Невського і Ливарного, коли саме – не повідомляється. "Женя П. після суботньої вечірки спокійно їв шаверму. Повз проходила компанія (два хлопці та дівчина), яка чомусь вирішила пред'явити Євгену за зовнішність: мовляв, сережки це не по-пацанськи. У відповідь він дружелюбно посміявся, запитав "Мен, ти це мені?" і тут же отримав від мена кілька ударів у бік", – йдеться в повідомленні.

Потерпілий отримав колоті поранення в область живота і дістався до лікарні на таксі. "Лікарі заштопали бідолаху і пояснили, що товста куртка, швидше за все, врятувала йому життя", – написав Mash.


Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...