"Життя змінюється кардинально": Скандальна прес-офіцерка ДПСУ Плантовська поїхала з України

Скандальна прес-офіцерка ДПСУ Іванна Плантовська поїхала з України після своїх резонансних розваг. Про свій виїзд з України сама Плантовська повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

Вона показала коротке відео, на якому позує на терасі поблизу моря. Ймовірно, скандальна прикордонниця натякає, що виїхала в одну з теплих країн, або ж це архівне відео з Одеси, про яку Іванна згадує у пості.

"Одеса…місто, яке закохує. Чотири роки тому я приїхала сюди з однією валізою, не знала нікого, нічого, і боялася, що це місто надто велике для мене. Йшов час, я змінювалася, працювала, росла і розвивалася. Вважаю, що досягла багато саме завдяки Одесі", - зазначила дівчина.

Вона додала, що знайшла там друзів, змінилась духовно і зовні, а також "дійшла до омріяних капітанських зірок і хорошої посади". "Життя у мене змінюється зараз кардинально… сьогодні я залишаю Одесу. Час рухатись далі, і я знаю, що мене чекає нова цікава сторінка мого життя. Змінюю свої звичні номерні знаки IVANKA на номери іншої країни. Але моя ненька Україна в серці назавжди", - зазначила Плантовська.

Крім того, скандальна прес-офіцерка заявила, що "зовсім скоро розповість свою сторону про ситуацію, яка перевернула її життя".

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...