Жити красиво: Невдоволений 22-річний індієць втопив у річці подарований батьками BMW, тому що хотів Jaguar

Пізніше хлопець з друзями намагався витягнути машину на берег, проте вона зачепилася за траву і довелося викликати дайверів.
Індієць втопив у річці подарований батьками BMW. Фото: скріншот з відео.

22-річний житель Індії втопив у річці подарований автомобіль BMW через те, що хотів отримати інший. Про це пише India Today, передають Патріоти України.

Інцидент стався в п’ятницю в місті Ямунанагар штату Харьяна, хлопець штовхнув свою нову машину в річку в пориві гніву, бо йому не сподобався подарунок, який він отримав від своїх батьків. Зазначається, що індієць на ім’я Акаш має психічне захворювання і проходить курс лікування.

“Коли хлопець занурив у річку автомобіль класу люкс, він також зняв відео і розмістив його в соціальних мережах”, – сказав виданню співробітник поліції.

За його словами, пізніше хлопець з друзями намагався витягнути машину на берег, проте вона зачепилася за траву і довелося викликати дайверів. Поліція зареєструвала даний інцидент в журналі обліку. Через хворобу Акаша, ніяких звинувачень в його адресу висунуто не буде.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...