Жити по-новому: На вулицях Києва знову з'явилися VIP-кортежі (відео)

За словами Володимира Зеленського, під час його президентства не перекриватимуть дороги і вимикати світлофори, щоб страждали люди. Чи Зе забув свою обіцянку?

Кортежі нікуди не поділися? Фото: соцмережі.

У Києві знову з'явилися довгі кортежі автомобілів VIP-класу. Відео з VIP-кортежем на проспекті Петра Григоренка опублікував «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

Нагадаємо, раніше в столиці перекривали рух, коли проїжджали урядові кортежі або машини з іноземними гостями. «У Києві знову з'явилися кортежі. Неначе обіцяли, що цього не буде? Київ, проспект Григоренка», - підпис під роликом.

Кого супроводжував кортеж машин по проспекту Григоренка невідомо. Однак рух транспорту було зупинено і на трасі утворилася довга пробка.

Викликав на розмову у безлюдному місці: В Індії чоловік відрубав руку коханій, яка зібралася заміж за іншого

вівторок, 19 березень 2024, 7:38

В Індії молодий чоловік посварився із коханою через те, що її вирішили видати заміж за іншого, і відрубав їй руку, передають Патріоти України. 25-річний Ринку з округу Уннао штату Уттар-Прадеш кілька місяців зустрічався із дівчиною. Попри це, сім'я інд...

Перевтілення, що вражає! Дівчина з ожирінням з дитинства за рік схудла на 45 кілограмів і розкрила свій секрет (фото)

вівторок, 19 березень 2024, 7:23

Жителька Австралії, яка з дитинства страждала від зайвої ваги, схудла на 45 кілограмів за рік завдяки ходьбі та правильному харчуванню. Її історію розповідає New York Post, . 25-річна Саманта Абреу виросла у родині вихідців із Португалії. З раннього ві...