Жити серед "фашистів". "Куди зйо*увати, у Краснодар?": Колона бронетехніки НАТО у Латвії налякала місцевих "харошіх рускіх" (відео)

Військові маневри військ НАТО у Латвії сіють панічні настрої серед росіян, які проживають там, відкрито підтримуючи злочинний кремлівський режим.

Про це свідчить відео з їхніми коментарями з приводу просування колони бронетехніки через Латгалію неподалік кордону з Росією і Білоруссю. Її поява на вулицях міста змусила місцевих «ватників» серйозно напружитися.

Не розуміючи, що взагалі відбувається, росіяни навіть задумалися про втечу з країни, яку вони так зневажають, але міняти своє комфортне життя у ній на «рідні берізки» і пам’ятники Леніну в якомусь Омську чи Норильську ніяк не хочуть.

«Яно, там не говорили, що росіян зустрічати треба? Це що таке? На Росію нападати? Йоб*ний карась! Дівки, це що, війна? Глянь, скільки їх! Ні, бл*, треба зйо*увати звідси. Куди, до Краснодара?», — міркували місцеві любителі так званого «руского міра» на тлі поки що лише навчань Північноатлантичного альянсу.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...