"Жити треба так, щоб усі обговорювали твій живіт": Арестович відреагував на скандал навколо відпочинку в Ізраїлі пікантним фото

Арестович відреагував на скандал навколо відпочинку в Ізраїлі пікантним фото

Колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович відреагував на скандал щодо його відпочинку в Ізраїлі. Так, днями раніше у мережу виклали фото Арестовича на пляжі, на яких помітно, що улюбленець багатьох жінок помітно набрав кілограмів у талії, передають Патріоти України.

Також користувачів бентежило питання, як колишньому раднику ОП вдалося покинути країну під час воєнного стану, оскільки фотографії не вказують на те, що це була робоча поїздка.Так, військовий аналітик без слів відреагував на скандал та виклав на свою сторінку в Facebook пікантне фото.

На фото, які виклали у мережу раніше, Арестович розгулював по пляжу у плавках. Тому користувачі соцмереж дорікнули, що бувалий красень, яким його вважали багато жінок на початку повномасштабної війни, піднабрав кілька зайвих кілограмів.

На відповідні заяви коментаторів колишній радник ОП відреагував достатньо провокативно. Так, він виклав фото де продемонстрував свою фігуру лаконічно підписавши її "Доброго ранку". До того ж у коментарях до фото військовий аналітик написав, що "жити треба так, щоби всі обговорювали твій живіт".

Зазначимо також, що в Арестовича є троє неповнолітніх дітей, включаючи дочку від першого шлюбу. Тому, ймовірно, він зумів перетнути кордон як батько багатодітної сім'ї під час воєнного стану.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...