Жити у Франції, працювати в Швейцарії: Між двома країнами запустять гігантське метро

Між Францією і Швейцарією 15 грудня запустять метро. Гігантська лінія довжиною 230 км зі 45 станціями з'єднає французьке місто Аннемас зі швейцарською Женевою, повідомляють Патріоти України з посиланням на Leman Express. На маршруті курсуватимуть 40 потягів, які відправлятимуться з кожні десять хвилин.

Нова транспортна система дозволить знизити кількість автомобілів на дорогах на 12 відсотків. Також повинні зменшитися затори на франко-швейцарському кордоні, який щодня перетинають близько 650 тисяч автомобілів.

Також, одним із основних факторів була економічна ситуація в регіоні. Через те, що вартість житла у Франції нижча, а зарплати в Швейцарії вищі, багато людей живуть в одній країні, а працюють в іншій.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...