"Жив у Києві. Заробляв величезні гроші": Андрій Валенський розповів про спілкування з актором-путіністом із РФ

Андрій Валенський. Фото: Іnstagram.

Український актор Андрій Валенський, який у боях на Донеччині отримав важкі поранення, висловився про актора-путініста Антона Батирєва, який активно знімався в Україні до початку повномасштабної війни. В інтерв'ю ICTV.Life Валенський, який грав у серіалі Слуга Народу, зазначив, що Батирєв заробляв на зйомках в Україні величезні гроші, передають Патріоти України.

«Він жив у Києві, заробляв величезні гроші. Йому платили набагато більше, ніж українським акторам. Він здавався непоганим хлопцем, ми з ним подружилися. У гості приїжджав, жартували разом, каву пили, на знімальному майданчику працювали. Він просто за**ал, і йому з цим жити. Він знає, що не наш, і з цією думкою засинає і прокидається. Це прокляття — бути таким малодушним», — прокоментував захисник і актор.

Валенський мобілізувався у 2023. Наразі він відновлюється після важкого поранення та операцій. У його творчому доробку понад 50 кіносеріальних робіт, а також ролі на сцені театру ім. Тараса Шевченка в Харкові, театру ім. Лесі Українки та театру Драми та Комедії на Лівому березі Дніпра у Києві.

Що буде, якщо поштою прийшла повістка і людина не з’явиться до ТЦК - пояснення

неділя, 29 вересень 2024, 17:43

Повістка вважається врученою, якщо її отримано, відмовлено від отримання або адресат відсутній за місцем проживання, передають Патріоти України. Спосіб отримання повісток до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) зазн...

В Україні побачили надпотужний 800-сильний "Гелендваген" для бездоріжжя (фото)

неділя, 29 вересень 2024, 16:52

У Києві помітили новий Brabus 800 4×4². Надпотужний варіант "Гелендвагена" призначений для бездоріжжя. Світлини авто опублікували на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram, передають Патріоти України. Позашляховик Brabus 800 4×4² створений на базі екстр...