Жива легенда: Відомий французький актор отримав найвищу нагороду в історії кіно

На честь Алена Делона на Каннському фестивалі також продемонстрували культову драму, де він зіграв одну із головних ролей.

Ален Делон. Фото: AFP.

Ален Делон був удостоєний почесної «Золотої пальмової гілки» Каннського фестивалю за внесок в кіноіндустрію, передають Патріоти України.

Також гості кінофестивалю змогли побачити культову кримінальну драму «Месьє Кляйн» 1976 р., в якій Делон зіграв разом з Жанною Моро. Президент Каннського фестивалю Тьєррі Фремо також назвав актора «живою легендою і іконою світового масштабу».

Мати загиблого пілота Степана Тарабалки стала військовою капеланкою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:30

Мати загиблого українського пілота, Героя України Степана Тарабалки Наталія долучилася до корпусу військових капеланів. Звернення жінки опублікував керівник корпусу Олександр Казаков у п’ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України. «Після загибелі си...

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....