"Жива валентинка" та її сестричка-"сова": Соцмережі у захваті від двох неймовірно милих кішечок (фото)

Домашні тварини часто стають зірками мережі через незвичайне забарвлення. Знайомтесь, це Зої – британська короткошерста кішка-валентинка. На її грудях є велика чорна пляма у вигляді серця, і ця особливість підкорила багато людей. Просто погляньте на цю милу істоту, і ви одразу зрозумієте, чому у цієї чорно-білої красуні стільки шанувальників, радять Патріоти України.

У Зої є сестра на прізвисько Ізі, однак у неї такої мітки немає. Зате пухнаста зібрала чималу армію фанатів через свою чарівну і виразну мордочку з совиними очима.

Обидві кішки живуть у Нідерландах. Вони мають власний спільний аккаунт у Instagram, де нині налічується 312 тисяч підписників. Кожен знімок збирає десятки тисяч лайків та безліч захоплених коментарів.


Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...