Живе дуже заможно: Донька легендарного футболіста хоче посадити батька за ґрати

Дочка колишнього гравця збірної Камеруну, Барселони та Інтера Самюеля Ето’О вимагає, щоб її батька відправили у в’язницю на рік через несплату аліментів, передають Патріоти України.

В лютому 2022 року Самюель визнав Еріку До Росаріо Ньевес своєю донькою після чотирьох років судових розглядів. Суд зобов’язав ексфутболіста виплачувати аліменти в розмірі 1400 євро щомісяця.

Однак зазначається, що Ето‘О ухилявся від сплати аліментів п’ять років. За цей час борг батька перед донькою складає близько 90 тисяч євро, стверджує адвокат дівчини Фернандо Осуна. Також за словами Осуна, становище Еріки не з найкращих, в той час, як камерунець живе дуже заможно.

«Він заборгував своїй дочці аліменти за понад п’ять років і продовжує ігнорувати правосуддя. Фінансове становище Еріки — дуже крихке, у той час, як Ето’О живе в розкоші», — сказав Фернандо Осуна, передає Diario Sport.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...