Живе у центрі Москви: Онук Пугачової показав подаровану співачкою елітну квартиру (відео)

Онук російської співачки Алли Пугачової Микита Пресняков показав елітні апартаменти, які їм із дружиною Оленою Красновою подарувала зіркова бабуся, передають Патріоти України.

Він провів екскурсію для програми "Звезды сошлись" на каналі НТВ. Микита та його кохана заселилися в чотирикімнатну квартиру в центрі Москви відразу після весілля. Коли вони в'їхали в неї, там уже був зроблений ремонт. На відео показано оформлені у світлих тонах кімнати й чорна кухня, на якій готує дружина Преснякова Олена Краснова.

У вітальні у молодої сім'ї стоїть великий білий рояль. Микита музикант і багато часу проводить за ним.

Також у квартирі є окреме житло для домашнього улюбленця – померанського шпіца Жуні. Про облаштування дитячої кімнати пара поки не думає.

Микита та Олена одружилися 2017 року. До цього вони зустрічалися три роки. Олені було 17 років, коли вона познайомилася з онуком Пугачової.

Нагадаємо, що Микита Пресняков – син музиканта Володимира Преснякова і співачки Крістіни Орбакайте – доньки Пугачової від шлюбу з литовським цирковим артистом Миколасом Орбакасом.

У Євпаторії понад 200 тварин загинули під час пожежі у зоопарку

вівторок, 16 квітень 2024, 11:44

В тимчасово окупованій Євпаторії вночі згорів екзотаріум Тропік-парк, на пожежі врятовано жінку та двох ведмедів. Про це повідомляють російські ЗМІ у вівторок, 16 квітня.Зазначається, що повідомлення про спалах надійшло до служби порятунку о 02:33. Вог...

Готові відкритися уже через місяць: В аеропорту "Київ" заговорили про відновлення польотів

вівторок, 16 квітень 2024, 9:57

Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) готовий приймати пасажирів через місяць з моменту відкриття авіаперевезень. Коли саме це станеться, поки що невідомо, проте керівництво "Києва" запевняє, що всі технічні пошкодження аеропорту можна швидко усунути. П...