Живодерські скрепи: У Росії познущалися з полярного ведмедя, розмалювавши його хутро фарбою (відео)

Яскрава пляма на тілі ведмедя завдає йому неабиякої шкоди. Зокрема, йому важче маскуватися і полювати. Втім, якщо фарба є звичайною, то вона швидко зітреться.

На хутрі білого ведмедя хтось червоною фарбою написав назву радянського танку – "Т-34". Інцидент стався на Чукотці, саме там зняли відео із бідолашною твариною, повідомляють Патріоти України.

Наразі вчені намагаються з’ясувати, у якій точці Чукотки зловмисники розмалювали ведмедя. Ролик із чотирилапим оприлюднив на своїй фейсбук-сторінці відомий російський блогер Ілля Варламов. "Якісь ідіоти написали на ведмедеві "Т-34", не розуміючи, яку шкоду вони наносять тварині", – обурився він.

Тим часом російські вчені припускають, що тварина могла стати жертвою місцевих жителів, які таким чином хотіли відігнати її, передають росЗМІ. "У минулому році була метушня з ведмедями на Новій Землі. Можливо, на Чукотці вирішили теж вжити заходів цієї зими – вилов, знерухомлення, а оскільки там не вчені цим займаються, то могли бути "жартівники", – припускають науковці.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...