"‏Животные... Что с них возьмешь?": Мешканці окупованого Донбасу накинулися на росіян

У так званій "Донецькій народній республіці" окупаційна влада вже понад два місяці не платить працівникам місцевої залізниці зарплату, повідомляють Патріоти України.

"Люди скаржаться в інтернеті. А якесь х***о з Москви їм пише в групу ось такі повідомлення. Мовляв, за ваше ниття вас усіх на яму треба", – зазначив у Twitter блогер Денис Казанський. "Братська любов росіян до Донбасу – вона така", – додав він.

На відповідне ставлення російських громадян до жителів окупованого регіону відреагували користувачі мережі.

"Тварини... Що з них візьмеш?" – пише Микола. "Справжній московський терор, усе, як вата любить", – заявив Вася Задунайський. "Ну їм із Москви видніше, "не сперечайся бидло, слухай що старший брат тобі каже", – підсумував Соняшник.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...