"Зі складу БТГ з 800 людей у живих залишається 18": Стало відомо про депресивні настрої окупантів в Україні

СБУ продовжує робити перехоплення розмов російських окупантів на території України. Більшість розмов свідчить про те, що росіяни перебувають у депресивному настрої через втрати після зустрічей з ЗСУ. Про це розповів в інтерв'ю "АрміяINFORM" очільник Управління СБУ в Харківській області підполковник Роман Дудін, передають Патріоти України.

"Настрій вкрай негативний! Це, перш за все, пов’язано із великими втратами. Ну зрозумійте, коли зі складу БТГр — а це близько 800 військовослужбовців, залишається 18 осіб, це не може не вводити в депресію. А керівництво рф не хоче чути людей — за 30 років вони так і не відійшли від традицій, сформованих під час срср — вони як безрозсудно гнали людей на смерть із завданням захопити об’єкт, рубіж тощо, як це було за Жукова, так воно залишається й наразі. Баби ще народять", - говорить Дудін.

Він додав, що ЗСУ відмінно показали себе у війні з ворогом. Це завдяки військовим талантам вищого керівництва, професійності та сміливості українських бійців.

"Що стосується наших військ — вже ні для кого не секрет, що талант Валерія Залужного у вмінні маневрувати і завдавати атаки нагадує стародавній козацький рух — підскочили з різних боків — "вкусили" ворога, відскочили, перечекали, знову підскочили — і так, поки війна не закінчилася!", - сказав Дудін.

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...