"Зі сталевими яйцями": Фанат Росії Усик назвав президента, якому симпатизує

Український боксер Олександр Усик зізнався, що йому симпатизує стиль правління президента Білорусі Олександра Лукашенка. Про це спортсмен розповів у інтерв'ю каналу "Ехо Києва" в YouTube, передають Патріоти України.

"Знаєте, хто мені подобається з президентів? Олександр Лукашенко. Він приймає правильні рішення. Лукашенко - мужик з величезними сталевими яйцями", - сказав Усик.

У той же час боксер зізнався, що президенти у нього не викликають захоплення. За його словами, він схиляється перед іншими людьми. Зокрема, Усик заявив, що захоплюється святителем Лукою, якого переслідувала радянська влада, але при цьому він рятував життя людей.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...