Зі святом, мордоряни! У Росії з'явилася моторошна фігура Снігуроньки, якої бояться маленькі діти (фото)

Мешканців російського міста Кострома обурило встановлення у центральній частині міста з нагоди новорічних свят каркасної конструкції «Снігуроньки». Про це повідомляють російські ЗМІ, передають Патріоти України.

Зазначається, що «Снігуроньку» встановлюють у місці вже не вперше. При цьому місцеві мешканці скаржаться на каркасну конструкцію, називають її огидною та стверджують, що «Снігуронька» лякає дітей. На негативні закиди місцевих мешканців довелося відповісти голові міської служби муніципального замовлення по ЖКГ Костроми Андрію Шиліну.

У бесіді з місцевим виданням «Підйом» чиновник зауважив, що вдень конструкція дійсно може мати дещо непрезентабельний вигляд, тож, на неї варто дивитися лише вночі, коли вмикається підсвітка. Про конструкцію також відомо, що її на замовлення муніципальної влади виготовив місцевий майстер. Снігуроньку вже кілька разів встановлювали перед Новим роком, і вона незмінно викликає критику. Місцеві мешканці у соціальних мережах порівнюють казкового персонажа з Бабою Ягою та опудалом, яке прийнято спалювати на Масляну.

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...