Зі всього можна зробити шоу, або Мистецтво жити в Одесі: Відвідувачі кувалдами розбили ресторан у центрі міста, погромників пригощали наїдками-напитками (відео)

Ресторан до "антибудування" (фото: Cooper)В Одесі закрився черговий ресторан, проте адміністрація захотіла своєрідно попрощатися з бізнесом і запросила відвідувачів взяти участь у демонтуванні обробки приміщення. Як виявилося, серед одеситів було багато бажаючих, які вирішили взяти участь в акції. Також всіх погромників чекав фуршет, зазначають Патріоти України.

Як повідомляється на сторінці ресторану в Instagram, захід "антибудівництво", що припускає руйнування кувалдами ресторану, пов'язана із закриттям двох місць громадського харчування. Про причини закриття бургерних не повідомляється. Єдине, що відомо – в рамках акції постраждало два заклади.

Захід проходив у центрі Одеси. На відео та фото видно наслідки "антизабудовних" робіт: зруйноване оздоблення, розмальовані вікна ресторану, розбите скло всередині закладу. Процес руйнівної акції потрапив на фото і відео.

В ресторані також вирішили влаштувати фуршет з продуктів, які залишилися в засіках ресторану.

В Одесі відвідувачі та господар кувалдами розбили ресторан

В історіях закладу в Instagram також показали фото з місця подій.

В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)

В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)

В Одесі відвідувачі кувалдами розбили ресторан: господар був не проти (відео)


Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...