Зі зброєю в руках: Екс-футболіст "Динамо" та збірної України склав присягу на вірність народу (відео)

Усе більше спортсменів ідуть у територіальну оборону, щоб захищати рідні міста від нашестя путінської орди, передають Патріоти України.

Черговим «поповненням» став футболіст ковалівського «Колоса» Андрій Богданов, який склав присягу на вірність українському народу й тепер патрулюватиме вулиці столиці нашої країни разом із екс-футболістом «Динамо» та збірної України Олександром Алієвим.

Додамо, що Богданов — корінний киянин, є вихованцем «Динамо». Крім «біло-синіх», за яких провів у сезоні-2012/2013 10 матчів у всіх турнірах, також виступав за столичний «Арсенал», «Металіст», «Олімпік», «Десну», за кордоном — за грецький «Ерготеліс», молдавський «Саксан» та польську «Арку». Також має у своєму активі 1 матч за національну збірну України.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...