Зі згоди та в присутності матері підліток відрізав голову вагітній сестрі, яка вийшла заміж без згоди родини

В Індії у штаті Махараштра поліціянти затримали підлітка, якого підозрюють у жорстокому вбивстві своєї вагітної сестри, повідомляють Патріоти України.

За словами представника поліції, 19-річна дівчина вийшла заміж без згоди своєї сім’ї. Вона готувала чай для брата і матері, коли на неї напали з серпом. Після скоєного підліток і його мати здалися поліції. Крім того, правоохоронці підозрюють, що вони також зробили селфі з відрізаною головою дівчини.

Брата вбитої відправили до СІЗО для неповнолітніх після того, як його адвокат заявив, що йому не виповнилося 18 років. Однак у поліції стверджують, що цю вимогу оскаржать у суді, бо знайшли довідку, яка підтверджує, що хлопець повнолітній. Матір відправили під варту.

Дівчина втекла з сім’ї у червні і, попри невдоволення рідних, вийшла заміж за свого коханця. Обидві сім’ї належали до однієї касти, але її сім’я не схвалювала відносини, тому що сім’я чоловіка була біднішою.

Після втечі дівчина практично не спілкувалася з родичами, проте за тиждень до вбивства її відвідала мати. Правоохоронці зазначили, що жінка знала про вагітність доньки.

За словами активістів, в Індії щорічно вбивають сотні людей за те, що вони одружуються проти волі їхніх сімей. Ці вбивства часто називають “вбивствами честі” через столітні уявлення про традиції та сімейну честь, які все ще глибоко вкорінені в багатьох частинах індійського суспільства.

Зокрема, в березні поліція північного штату Уттар-Прадеш затримала чоловіка, який нібито відрубав голову своєї дочки. Було чутно, як на відео, знятому поліцією, він сказав, що вбив її через відносини, які не схвалює.

Джерело: ВВС

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...