Зі знімального майданчика в пологовий: Відома українська ведуча втретє стала мамою (фото)

Відома українська теле- і радіоведуча, заслужена артистка України Анна Заклецька стала мамою втретє. Причому ведучу забрали в пологовий будинок прямо зі знімального майданчика, повідомляють Патріоти України.

"Не встигли навіть грим нанести, коли стало зрозуміло, що через кілька годин гримувати вже доведеться двох. Ми чекали поповнення в родині на початку серпня. Вже кілька тижнів скрізь вожу з собою "тривожний чемоданчик". Але Єва (саме так щасливі батьки назвали свою донечку - ред.) вирішила, що вже пора. Увечері почалося", - розповіла Аня.

Проте, в пологовому будинку виявилося, що хвилюватися зарано, і лікар відправив сім'ю відпочивати додому. "О 4:30 прокинулася від незвичайної інтенсивності. І швидко в пологовий будинок. Все пройшло природно, боляче, але швидко. В 6:47 дівчинка вже лежала на грудях і кректала", - каже Аня.

Ведуча вважає, що українців має бути більше, активно розширює свою сім'ю і закликає всіх українок народжувати дітей.

"Троє - добре, але не межа. Діти - це диво, радість, щастя, зміцнення роду, але точно не перешкода для ділової активності", - говорить вона.

Іти в декретну відпустку Аня не збирається. Вже найближчим часом планує продовжити професійну діяльність. Додамо, що у Ані та її чоловіка Олексія вже є двоє дітей: син Любчик і дочка Зорянка.

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...

Несподівана ситуація: На Житомирщині вчитель порізав ножем своїх колишніх учнів

субота, 27 квітень 2024, 17:59

На Житомирщині вчитель з ножем напав на своїх колишніх учнів, внаслідок чого один з них загинув. Чоловікові повідомили про підозру в умисному вбивстві. Про це інформують поліція Житомирщини та Житомирська обласна прокуратура, передають Патріоти України...