З'ясовували, чий Крим: У Польщі заарештували українця за підозрою у вбивстві свого співвітчизника

У Польщі заарештували українця за підозрою у вбивстві співвітчизника

У місті Білосток на північному сході Польщі в п'ятницю, 2 липня, за підозрою у вбивстві співвітчизника був заарештований громадянин України. Злочин стався в будинку, де проживали робітники з України та Білорусі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Kurier Poranny.

Відзначається, що вбивство сталося під час застілля. 41-річний українець завдав 48-річному співвітчизнику кілька ножових поранень, від яких той помер. Удари були нанесені в шию, голову, плечі.

Підозрюваний втік з місця злочину. Незабаром його заарештували. Він ховався в кущах недалеко від будинку. Чоловік був п'яний.

Українцеві загрожує позбавлення волі на строк від восьми до 25 років або довічне ув'язнення. Підозрюваний не визнав себе винним і відмовився давати пояснення в прокуратурі.

Поліції він заявив, що не пам'ятає, що сталося, бо перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Відзначається, що підозрюваний приїхав до Польщі недавно і вбитий ним чоловік обіцяв допомогти йому влаштуватися на роботу.

За неофіційною інформацією, між підозрюваним і його жертвою сталася сварка про територіальну приналежність Криму.

Як ми писали раніше, в Польщі загинув український робітник. 39-річного українця притисло гідравлічним домкратом.

Додамо, в Польщі на українців напав агресивний чоловік. П'яний чоловік, почувши, що компанія розмовляє українською мовою, почав чіплятися до них. Одного він вдарив ногою по голові так, що той втратив свідомість.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...