З'ясували вже в анатомці: У пологовому Івано-Франківська друга смерть від коронавірусу

У перинатальному центрі в Івано-Франківську померла 60-річна жінка, якій проводили планову операцію. Посмертно у неї підтвердили коронавірусну інфекцію. Це вже друга смерть від хвороби у цьому пологовому, зазначають Патріоти України.

Жінка померла ще 30 березня, але про це стало відомо тільки 1 квітня. Мала багато хронічних захворювань. Не виключено, саме через них і померла, кажуть медики. Коронавірус у неї виявили вже після смерті, йдеться у ТСН.

Першою, у кого посмертно підтвердили COVID-19, була 37-річна породілля. Спочатку лікарі заявляли, що вона була в Польщі і не зізналася в цьому. Тепер кажуть, з-за кордону повернувся її чоловік. У їхньої новонародженої доньки також взяли аналізи на вірус. Результатів досі немає.

Щодо інших пацієнтів, які могли з ними контактувати, то медики говорять про одну жінку. Відомо, що четверо працівники перинатального мають підтверджений діагноз коронавірусу. Керівник медзакладу запевняє, що із хворими пацієнтками вони не контактували.

Тож закривати на карантин перинатальний центр, як хотіли спочатку, вже не планують. Адже там, каже його керівник, є умови на випадок госпіталізації пацієнток із коронавірусом.

Суд "заробіток" не схвалив: На Донеччині чоловіка та жінку покарали через секс

вівторок, 23 квітень 2024, 22:15

У Донецькій області судили чоловіка та жінку, які від 2021 до 2023 року знімали пікантні відео та продавали їх у Мережі. Про це йдеться у вироку Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області, передають Патріоти України. За даними суду, уродже...

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...