З'явилася на світ старою: Африканка народила дитину з рідкісною мутацією (фото)

У місті Південно-Африканської Республіки Лібод жінка народила дитину з рідкісною генною мутацією. Лікарі виявили у новонародженої синдром Гетчінсона-Гілфорда, який викликає зміни шкіри та внутрішніх органів, обумовлені передчасним старінням організму, передають Патріоти України.

Як тільки відчула перейми, 20-річна африканка викликала швидку, але лікарям не вдалося приїхати вчасно. У підсумку пологи довелося приймати бабусі.

Жінок здивувала не тільки зовнішність новонародженої, але і той факт, що вона не плакала під час появи на світ. Дівчинка народилася з деформованими руками та зморшкуватою шкірою, вона і її мати були доставлені в лікарню.

Що за хвороба?

Медики поставили маляті невтішний діагноз-синдром Гетчінсона-Гілфорда або прогерія - невиліковна мутація гена. Всього ця хвороба була зафіксована у 350 дітей у всьому світі, а її симптоми часто проявляються на першому році життя. Люди, хворі на прогерію, зазвичай вмирають в підлітковому віці від серйозних серцево-судинних ускладнень.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...