З'явилось продовження історії песика, що втратив господарів від удару РФ по Львівщині

Днями мережу зворушив кадр собаки, який тужливо лежав на уламках розбомбленого дому у Львівській області. Як виявилось, чотирилапий утратив під час масованої атаки по області своїх господарів. Волонтери з UA Animals уже дізналися про долю до пса і розповіли підписникам своєї спільноти у Facebook про його самопочуття, передають Патріоти України.

Собаку звуть Ельза, її забрали на лікування до Львова. Попередньо в Ельзи діагностували рану в області шиї та щелепи, у собаки травмована лапа і крововилив в очі. Також у тварини контузія, поки що вона відмовляється їсти.

За словами волонтерів, охочих допомогти собаці дуже багато і на лікування зібрали велику суму. Крім того, одна з родин уже висловилась, що хоче забрати Ельзу після лікування до себе.

Водночас, пише UA Animals, по сусідству в іншому будинку також загинули люди, у яких залишилося дві вівчарки. Волонтери вже забрали їх до лікарні на огляд.

Одна вівчарка під крапельницями, а другого пса, Балтазара, команда евакуації Олена та Іван мали забрати на Київщину, де про нього би подбали і підшукали йому нову сім'ю. Однак, коли його побачили, вирішили залишити у себе.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...