З'явилося ще одне відео моменту "прильоту" ракети в будинок у Дніпрі: Моторошні кадри

У мережі з'явилися кадри влучання російської ракети у багатоповерховий будинок у Дніпрі, внаслідок якого загинули щонайменше 40 людей, десятки людей отримали поранення і ще доля 29 осіб досі невідома, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як в небі над містом летить і влучає у будинок ракета, після чого стається вибух і спалахує полум'я. Неподалік місця трагедії ходять люди та проїжджають автівки.

Удар по багатоповерхівці в Дніпрі

Станом на 17:00 16 січня внаслідок удару ракетою для ураження авіаносців Х-22 загинули 40 людей, троє з них -діти. Врятовано – 39, травми отримали 76 осіб, серед них - 14 дітей. Досі розшукуються 29 осіб. Пошуково-рятувальна операція триває.

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...