Троє студентів згоріло заживо: З'явилося відео моменту моторошної ДТП у Запоріжжі

У мережу потрапило відео з автомобільного реєстратора, на якому видно момент смертельної аварії в Запоріжжі 17 вересня, передають Патріоти України.

На записі видно як близько 19:40 автомобіль BMW, рухаючись по середній смузі проїзної частини Набережної магістралі зі сторони вулиці Лермонтова в напрямку вулиці Української в районі електроопори допустив занос і виїхав на ліву смугу, де скоїв зіткнення з Nissan.

Після цього BMW виїхав на газон, який розділяє потоки зустрічних смуг, врізався в опору білборда і загорівся.

В результаті ДТП 21-річний водій BMW та два його пасажири: хлопець-одноліток і 17-річна дівчина загинули на місці. Ще троє пасажирів: 20-річна дівчина, та два хлопці 20-ти та 23-х років доставлені в лікарню з тілесними ушкодженнями різного ступеню важкості. Всі жертви аварії – громадяни Марокко. Водій та пасажир Nissan не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Причини та обставини аварії з’ясовуються.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...