Лікарі роблять усе можливе, але..: З'явилося відео падіння футбольних воріт на 6-річного школяра в Харкові

У Харкові 6-річний хлопчик отримав важкі травми на шкільному спортивному стадіоні. Справа в тому, що на дитину впали металеві футбольні ворота. Школяр перебуває в реанімації у важкому стані. Відео події опублікував Telegram-канал "ТРУХА Харків", зазначають Патріоти України.

Інцидент стався в Харківському приватному ліцеї "Перша українська школа", який знаходиться в Московському районі. Хлопчик був на групі продовженого дня і ворота впали на голову дитини, коли діти грали на спортмайданчику.

В результаті у школяра відкрита черепно-мозкова травма і перелом основи черепа. Зараз він знаходиться в стабільно важкому стані, але у свідомості.

Відкрито кримінальне провадження, відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) КК. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув'язнення до 5 років.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...