З'явився після того, як знайшла ключ дивного вигляду: Мешканка "найстрашнішого будинку Англії" розповіла про життя із полтергейстом

За словами Ширлі Хітчінгс, вона зіткнулася з потойбічною силою, коли їй було 15 років.

Ширлі Хітчінгс, також відома як «мешканка найстрашнішого будинку в Англії», вперше за багато років розповіла, як її сім'ю роками переслідував полтергейст, якого вона і її близькі назвали Дональдом. Інтерв'ю з Хітчінгс публікує видання The Sun, передають Патріоти України.

Будинок дитинства Ширлі знаходиться в районі Баттерсі (південний Лондон). За словами Хітчінгс, вона зіткнулася з потойбічною силою, коли їй було 15 років. Одного разу Ширлі знайшла в своїй спальні багато прикрашений срібний ключ, який не підходив до жодного замку в будинку і який в перший раз бачили члени її сім'ї.
Через деякий час сім'я Хітчінгс прокинулася від гучного гуркоту, який немов долинав зі стін і стелі - з цього і почалося її знайомство з полтергейстом Дональдом. За словами англійки, його активність припала на 1956-1968 роки: тоді в будинку Хітчінгс предмети літали по кімнатах, лунав таємничий стукіт, і без причин розпалювався вогонь.
Ширлі також повідомила, що полтергейст кидав з полиці годинник, переміщував капці по кімнаті і піднімав у повітря стільці - в якийсь момент Дональд став їй, як докучливий брат. За словами Хітчінгс, одного разу рідні облили її святою водою, щоб захистити від «диявола», але Дональд від цього розлютився ще більше і порвав фіранки.
Ситуація в будинку Ширлі привернула увагу поліції і навіть місцевої влади. Про Дональда стали писати газети, і ці публікації помітив відомий мисливець за привидами Гарольд Чіббетт. Обстеживши будинок, він сказав родині, що, на його думку, Дональд - це неспокійний дух, який переслідує конкретну людину і викликає фізичні розлади.
До всього іншого, як стверджує Хітчінгс, полтергейст відлякував її залицяльників. А коли в 1965 році Ширлі вийшла заміж і переїхала в Західний Суссекс, привид нібито відправився за нею. Згідно з розповіддю жінки похилого віку, Дональд «замовк» лише в 1968 році - але ніяких доказів, що полтергейст дійсно існував, немає.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...