З'явився прогноз погоди на Великдень: Синоптики розповіли, кому знадобляться парасольки на свята

Погода в Україні на Великдень очікується тепла, але синоптики прогнозують сильні дощі та місцями грози. Суха погода на свята очікується тільки в східних областях. Про те, яка погода буде в Україні у святкові вихідні, розповіла синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона повідомила, що на Великдень в Україні буде тепло і місцями повітря прогріється вище +20 градусів. "Погода на Великдень! Відразу хочу порадувати, що в Україні на свято буде тепло. Температура повітря в денні години очікується + 15 +20 градусів, при наполегливому сонечку, +20 + 24 градуси. Вночі, звичайно ж, свіжіше, але вже без заморозків: +7 +13, на північному заході та заході +4 +10 градусів",- розповіла синоптик. Діденко зазначила, що святкові вихідні не обійдуться без опадів. У суботу дощів буде небагато, а в неділю очікуються грози в багатьох областях країни.

"Завтра, в суботу, дощі пройдуть в західних і східних областях, на решті території України переважатиме суха погода. У неділю, на Великдень, дощі передбачаються вночі в західних областях. Потім, поступово, з ранку до вечора дощі з грозами будуть направлятися в східному напрямку і будуть охоплювати 2 травня Північ, Центр, Південь (крім Запоріжжя і Криму). У східних областях на Великдень істотні опади малоймовірні", - спрогнозувала синоптик.

У Києві субота буде суха, а ось у неділю очікується злива і гроза. "У Києві завтра, в суботу, якісь дощі - навряд чи. Тепла сонячна погода дозволить почистити, розпушити передсвяткові хвости. На Великдень у Києві буде зоряно, прохолодно, + 9 + 12 градусів. Вдень 2 травня почне прибувати комфортне тепло, збільшуватися хмарність, посилиться південно-східний вітер і ввечері в неділю столицю помиє хороша злива, а гроза всім розповість, що Великдень прийшов в Україну!"- написала Наталка Діденко.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...