Зібралася уся родина: Софія Ротару показала фото зі святкування дня народження

​7 серпня Софія Ротару відсвяткувала день народження - знаменитій українській співачці виповнилося 73 роки.

Свято пройшло в колі найрідніших людей: дітей та онуків. Близькі обсипали артистку привітаннями і показали, який для іменинниці влаштували сюрприз. Фото зі святкування артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

На знімку Софія Михайлівна зображена в оточенні своєї родини: сина Руслана Євдокименка, невістки Світлани та онуків Анатолія і Софії. Публікацію Ротару залишила без підпису, лише супроводила емодзі у вигляді сердечка.

Більше сімейних фото зі святкового вечора в своєму фотоблозі опублікувала 19-річна Соня. "Святкування" - коротко написала онука співачки.

Шанувальники співачки зробив масу компліментів сім'ї і самій Софії Ротару. Багато хто зазначив, що дивлячись на артистку складно повірити, що їй виповнилося 73 роки.


"Брудні" методи: У Грозному масово отруїли футболістів "Сочі" перед вирішальною грою з місцевим "Ахматом"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:50

Грозному отруїлися 14 футболістів "Сочі" перед матчем чемпіонату Росії проти місцевого "Ахмата". Сочинський клуб є прямим конкурентом чеченської команди за місце у елітному дивізіоні. Незважаючи на отруєння, постраждалих змусили вийти на гру, яка заве...

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...