Здивував, так здивував: Зібров яскраво спародіював Винника в прямому етері (відео)

Український естрадний співак Павло Зібров у прямому етері спародіював артиста Олега Винника. Так, він відтворив рухи колеги і його міміку під пісню "Як жити без тебе", передають Патріоти України.

Перевтілення відбулося в програмі "Сніданок з 1+1". Ведучі дали Зіброву завдання: ознайомитися з виступом Винника, а потім повторити його. "Спародіювати Олега Винника? Легко. Ми навіть з ним чимось схожі – обидва дамські угодники", – заявив артист.

До речі, Павло Зібров візьме участь в третьому випуску розважального шоу пародій "Ліпсінк Батл", прем'єра якого відбудеться 20 березня. Артист з'явиться на сцені в образі в образі Фредді Мерк`юрі. У зв'язку з цим ведучі "Сніданку з 1+1" вирішили перевірити, чи зможе Зібров зробити ліпсінг в прямому етері.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...