Зіграли весілля року на крові українців: Ось де найбагатша людина Індії взяла гроші на свято молодшого сина Ананта Амбані

Найгучніше весілля року 29-річного мільярдера Ананта Амбані та Радхіки Мерчант минуло, але спливли цікаві факти щодо його фінансування. Батько нареченого та найбагатша людина Індії Мукеш Амбані володіє корпорацією Reliance Industries Limited за співробітництвом сина, який керує дочірньою компанією, що займається сонячною енергією. Виявилося, що мільярдери активно співпрацюють із Росією і є першими у світі за закупівлею нафти країни-агресора, передають Патріоти України.

Статки конгломерату, який заснував ще дід Ананта Амбані, налічують понад 108,8 мільярда доларів, за даними Forbes. Відомо, що нафтохімічна, нафтопереробна та нафтогазова діяльність компанії є основою її діяльності, від якої 10 років тому вона отримувала 97% прибутків. Як пише українська ювелірна блогерка Ганна Геращенко в Instagram, у травні 2024 року Reliance Industries Limited склала договір із "Роснефтью".

Доки європейські країни бойкотують природні ресурси РФ, Індія їх активно скуповує. Ба більше, оплата відбуватиметься у рублях. Тобто росіяни матимуть стабільний заробіток, частина якого конвертуватиметься на ракети, які згодом можуть вбити українців.

Відомо, що Reliance Industries Limited планує скупити понад 3 млн барелів (477 млн л) російської нафти. "Крім того, ще беруть одну-дві партії на місяць низькосірчистої нафти з російського порту Козьміно за ціною 1 долар. Платежі за нафту йтимуть в рублях через індійський банк HDFC і російський "Газпромбанк". Угода дозволяє Індії забезпечити себе нафтою за вигідними умовами, а Росії – отримати стабільний дохід, попри санкції і тиск заходу. Індія нині є найбільшим покупцем російської нафти на морі", – пояснила Ганна.

Станом на червень 2024 року, Росія в обхід санкціям заробила на подібних договорах 680 мільярдів доларів. Про хороші відносини між країнами свідчать відвідини прем'єр-міністра Індії Наренди Моді до РФ у липні цього року і дружні обійми з диктатором Володимиром Путіним.

Як пише The Guardian, триденне святкування весілля Ананта Амбані й Радхіки Мерчант мало б обійтися сімʼї в 600 млн доларів, що становить усього 0,5% від статків родини. З цього випливає, що індійські традиції відбувалися на крові українців, які щодня потерпають від російських атак.

Ба більше, молодята на свято свого життя не посоромилися запросити росіян. Невідомо, скільки жителів цієї країни танцювали на кістках, але в росмедіа з'являлася інформації, що на весіллі була заможна росіянка, на ім'я Альбіна, про існування якої навіть не знають самі громадяни РФ. Заради неї з країни-агресорки приїхав навіть візажист з одним із найвищих прайсів.

"Зірковий [російський] візажист Сердар Камбаров, який розповідає, що один мейк у нього коштує мільйон рублів, раптово опинився в Мумбаї на весіллі року. Ні, він не фарбує наречену, його замовила якась багата російська панянка Альбіна", – йшлося у повідомленні.

Відомо, що Анант Амбані і Радхіка Мерчант заборонили відвідувачам використовувати у вбранні біжутерію, тому, вірогідно, усе каміння, що було в прикрасах і на одязі – дорогоцінне. Виходячи з фото, на нього витратили чимало грошей й самі наречені, адже молодий носив величезну брошку зі смарагду від Cartie із діамантовою пантерою.

І хоч Мерчант на своїй шиї мала родинне кольє зі смарагду, діамантів і перлів, які мама і сестра одягали на власні весілля, її сукню оздоблювало безліч дорогоцінного каміння, блискіток та візерунків, які вишивали особливою червоною ниткою.

"Він дуже умна і досвідчена людина": Мама Тищенка, яка торгує шкарпетками біля метро, висловилася про скандали сина та облаяла хейтерів

четвер, 18 липень 2024, 19:15

Мама одіозного депутата Миколи Тищенка, Жанна Анатоліївна вважає, що її син завжди правий і все робить правильно. Про це жінка, яка нині торгує шкарпетками та лавандою біля метро Мінська, заявила журналістам "ТСН", передають Патріоти України. "Я дуже з...

Часті переїзди в дитинстві підвищують ризик депресії у дорослому віці: Вчені шокували результатами дослідження

четвер, 18 липень 2024, 19:05

Дорослі, які часто переїжджали в дитинстві, мають значно вищий ризик депресії, ніж ті, хто постійно жив в одному місці. Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в JAMA Psychiatry, пише The New York Times, передають Патріоти України. Дослідження про...