Зігрівав своїм тілом: 10-річний хлопчик врятував батька на Дніпропетровщині

У Дніпропетровській області поблизу Павлограда у лісі заблукали батько з 10-річним сином. Чоловікові стало погано і він втратив свідомість, передають Патріоти України.

Як повідомили у пресслужбі Нацполіції в Дніпропетровській області, інцидент стався 28 грудня о 22:30. До правоохоронців надійшло повідомлення від схвильованої жінки про те, що її чоловік і 10-річний син близько 13 години пішли в ліс і не повернулися.

За словами жінки, близько 18 години їй подзвонив син і повідомив, що батькові стало погано, і вони загубилися в лісі. Дитина також розповіла, що неподалік бачив підвісний місток. На пошуки зниклого батька і сина вирушили правоохоронці Павлограда.

"Близько 1 години ночі, правоохоронці та кінолог з собакою прочісуючи ліс, на відстані 4 км від дороги побачили зниклих. Щоб врятувати батька, маленький Артем, ліг на нього і намагався зігріти теплом власного тіла. Поліцейські відразу викликали швидку і надали чоловікові першу медичну допомогу", — розповіли в прес-службі поліції. Батька разом з дитиною госпіталізували до лікарні.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...