Зінченко без особливих зусиль завоював восьмий трофей у футболці англійського ФК "Манчестер Сіті" (відео)

Олександр Зінченко

У неділю, 25 квітня на знаменитому лондонському «Уемблі» в присутності 8 000 уболівальників відбувся фінальний поєдинок Кубка англійської ліги, в якому зійшлися без п'яти хвилин тріумфатор прем'єр-ліги «Манчестер Сіті» і «Тотенхем», зазначають Патріоти України.

Долю напруженого матчу, який футболіст збірної України Олександр Зінченко провів на лаві запасних, вирішив точний удар головою на 82-й хвилині французького захисника «МанСіті» Емеріка Ляпорта — 1:0.

Нагадаємо, що на шляху до фіналу «МанСіті» по черзі здолав у турнірі «Борнмут» (2:1), «Барнлі» (3:0), «Арсенал» (4:1) і «Манчестер Юнайтед» (2:0), вигравши Кубок англійської ліги вчетверте поспіль і восьмий раз в історії.

Що ж стосується Олександра Зінченка, то він завоював з командою Хосепа Гвардіоли восьмий трофей в кар'єрі. Раніше 24-річний футболіст виграв з «МС» два чемпіонати Англії, три Кубка ліги, а також Кубок і Суперкубок країни.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...