Зйомки топлес, аборти, позашлюбні діти та наркотики: Скандали королівських сімей, які потрясли світ більше, ніж брехня Меган Маркл

Більшість королівських обраниць ніколи не готували себе до життя при дворі й отримали свій титул завдяки вигідному заміжжю з принцом, герцогом або королем. Але це виправдання не змогло захистити їх від незнання палацових правил і призвело до скандалів, про які їм назавжди хотілося б забути. Чим завинили перед короною герцогиня Вермландська Софія, принцеса Данії Марі та інші титуловані особи – читайте в матеріалі, який Патріоти України пропонують вашій увазі.

  • Принцеса Стефанія

Дочка князя Монако здобула скандальну славу завдяки зйомкам у відвертих кліпах і народженню позашлюбної дитини. У 21 рік принцеса Стефанія випустила кліп на свою пісню "Ураган", в якому знялася у відвертому купальнику. Це стало несподіванкою навіть для самого князя.

Крім того, Стефанія побувала двічі одружена. Її вибір пав спочатку на свого ж охоронця, а пізніше принцеса віддала своє серце і руку цирковому акробату. Всього у принцеси троє дітей, причому молодша дитина народжена поза шлюбом.

  • Королева-консорт Іспанії Летиція

Деталі біографії Її Величності часто висвітлюються в місцевих ЗМІ під найскандальнішими заголовками. Річ у тому, що, як і Меган, Летиція в минулому була медійною особистістю. Вона почала жити з чоловіком (своїм учителем літератури) вже в 16 років, що для католиків-іспанців свого часу було тією самою червоною ганчіркою, від якої королівська сім'я намагалася позбутися протягом багатьох років.

Також в ЗМІ просочилася новина про те, що Летиція на початку 2000-х незаконно зробила аборт. Більш того, вся Іспанія бачила свою королеву топлес. Але не на знімках, а на картині відомого місцевого художника і давнього друга Летиції Волдо Сааведра.

  • Кронпринцеса Норвегії Метте-Маріт

Метте-Маріт до того, як стати дружиною норвезького спадкоємця, працювала простою офіціанткою і народила позашлюбну дитину. Як тільки стало відомо про весілля Метте-Маріт і кронпринца Хокона, журналісти почали викопувати таємні подробиці минулого дівчини. Так, виявилося, що батько її дитини був заарештований за зберігання кокаїну, а в мережу потрапили знімки Метте-Маріт з сумнівних вечірок, на яких вживали наркотичні речовини.

  • Герцогиня Вермландська Софія

Софія Хелквіст, дружина брата кронпринцеси Вікторії Карла Філіпа, мабуть, має найсумнівнішу репутацію з усіх королівських наречених сучасності. Річ у тім, що Софія часто знімалася оголеною для чоловічих журналів і знімалася в телешоу. Так, в реаліті-проєкті Paradise Hotel дівчина дійшла до фіналу, поцілувавши відому порноактрису Дженну Джеймсон.

  • Принцеса Данії Марі

Друга дружина данського принца Йоахіма зараз – зразок для наслідування. Дівчина не тільки займається благодійністю, але і регулярно народжує спадкоємців. Однак, як виявилося, і в її біографії не все гладко. Кілька років зіпсувати репутацію Марі вирішив її колишній коханець. Він пригрозив злити скандальне домашнє відео з 15-річною Марі. Також у нього були фотографії дівчини з вечірок і свідоцтва того, що раніше принцеса брала участь в оргіях. Місцеві ЗМІ писали, що королева Маргрете викупила у шантажиста відео і скандал вщух.

  • Принцеса Крістіна

Дочка короля Іспанії Хуана Карлоса I відома як розкрадачка королівської скарбниці. У 2014 році її звинуватили в серйозному злочині – крадіжці 6 мільйонів євро. Як відомо, гроші знадобилися чоловікові Крістіни, колишньому гравцеві національної збірної Іспанії з гандболу, для розвитку свого спортивного фонду. Слідство тривало цілий рік, після чого принцесу все-таки виправдали – вона стверджувала, що фінансовим шахрайством займався чоловік, а вона нічого не знала. Так, чоловікові-гандболісту Христини дали 6 років тюремного ув'язнення.

Джерело: Обозреватель

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...