Кажуть, що її не впізнати: Зірка 90-х Марина Хлєбнікова після пожежі перенесла кілька операцій та шкірних пластик

Співачка і зірка 90-х Марина Хлєбнікова, яка сильно постраждала під час пожежі у своїй квартирі у Москві (РФ), перенесла кілька операцій в лікарні й тепер готується до виписки. Про це 30 грудня передає Telegram-канал Baza. За прогнозами лікарів, 56-річна естрадна виконавиця, теле- і радіоведуча зможе зустріти Новий рік вдома, передають Патріоти України.

В результаті пожежі, яка сталася 18 листопада, співачка була госпіталізована з серйозними опіками та отруєнням продуктами горіння, і перебувала в НДІ імені Скліфосовського в реанімації у важкому стані. Додамо, що тоді в палаючій квартирі крім неї також перебували батьки артистки та 22-річна дочка Домініка.

Пізніше, 7 грудня, стан Хлєбнікової стабілізувався, після чого її перевели вже просто у відділення. Зазначається, що за останні тижні медики провели лауреатці премії "Золотий грамофон" кілька операцій і шкірних пластик.

"Відновлення співачки проходить успішно - за словами лікарів, Хлєбнікова вже ходить по палаті і чекає не дочекається виписки", - йдеться в публікації. Імовірно, якраз 31 грудня авторка хіта кінця 90-х "Чашка кофею" покине лікарню і зустрічатиме Новий рік в колі сім'ї.

Тим часом, як пише видання "СтарХит", представники Хлєбнікової у відповідь на їх запит заявили, що жодної інформації про майбутню виписку поки немає.

Раніше росЗМІ писали, що в артистки після пожежі діагностували опіки 50% тіла. Втім, нещодавно Хлєбнікова виходила на зв'язок з шанувальниками і подякувала за підтримку, а також розвіяла деякі чутки про свій стан, зазначивши, що з нею "все буде добре".

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...