Зірка бойовиків Голлівуду пережила інфаркт

Антоніо Бандерас зазначив, що знаменитим людям необхідно підтримувати контакт з реальністю і не вважати себе надто особливими.

Антоніо Бандерас. Фото: соцмережі.

Серцевий напад став поворотним моментом у житті Антоніо Бандераса. Про це актор розповів в інтерв'ю виданню The Sunday Times, передають Патріоти України.

Артист, який 10 серпня відзначить 59-річчя, зізнався, що подібні випадки психологічно змінюють людину і мотивують привести себе в бездоганний стан: «Ти хочеш робити більше. Ти говориш: «Я можу зробити хорошу роботу!» І так я вирішив, що буду робити більше цікавих фільмів».
«У наступному році мені виповниться 60, і я усвідомив, що настає момент, коли в житті залишається місце лише для правди. Моє життя ніколи не була ідеальним. Я проходив через нього зі своїм лайном», - заявив актор і додав, що знаменитим людям необхідно підтримувати контакт з реальністю і не вважати себе надто особливими.
30 січня 2017 року стало відомо про госпіталізацію Бандераса. Тоді актор розповів, що через болі в серці був екстрено доставлений в одну з лікарень графства Суррей, Великобританія. Його здоров'я погіршилося після зйомок у фільмі «33». Стрічка заснована на реальних подіях і розповідає про чилійських шахтарів, які через обвал на 69 днів виявилися в пастці під землею. «Ми знімали в шахті, де виділявся метан. Він залишав металевий присмак у роті на кілька днів», - пояснив актор.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...