Зірка "Червоної шапочки" визвірилася на відомого російського актора, який засудив війну

Російська пропутінська актриса Яна Поплавська, відома за роллю в "Червоній шапочці", рознесла актора Артура Смольянінова, який відкрито засудив війну в Україні і сказав, що готовий воювати на боці українців і вбивати окупантів. В ефірі пропагандистського шоу на росТБ "Зірки проти Зеленського-3" вона заявила, що Смольянінова в РФ вважали "своїм хлопцем", проте на ділі все виявилося не так, передають Патріоти України.

"Ходити червоними доріжками, грати в наших кінострічках приголомшливих бійців. Ось Смольянінов, "9 рота", класний герой, скільки він проїхав, скільки людей обіймало його, скільки людей говорило: "Хлопець - ти наш". А виявився не наш. Виявився г*мно. Г*мно ти, Смольянінов", - сказала Полтавська.

Вона гнівно відреагувала і на те, що він не пішов на фронт, а поїхав до Латвії. Варто відзначити, що після переїзду і засудження війни Смольянінова в РФ визнали "іноагентом".

"Що ж ти, милий, ось пряме звернення до тебе, не говорив 8 років про тих дітей в підвалах. С*ка ти. Що ж ти про це пісні не співав, що ж ти герой такий не пішов на фронт, а поїхав до Латвії", - додала путіністка.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...