Зірка фільму "Сам удома" розповіла, як склалося її життя, і це сумна історія про самотність (фото)

Актриса Бренда Фрікер, яка зіграла самотню жінку з голубами у фільмі "Сам удома 2", зізналася, що в 2020 році Різдво дуже нагадує історію її знаменитого персонажа, передають Патріоти України.

"Мені зараз 75 років, і я збрехала б, якби сказала, що це буде добре і щасливе Різдво. Я стара і живу сама. Воно може бути дуже похмурим, - сказала Фрікер в ефірі Radio 1. - Я вимикаю телефон і закриваю штори. Заздалегідь записую кілька хороших програм, у мене є собака, і так я з цим справляюся. Не хочу, щоб це звучало погано, але це зовсім інше Різдво, ось і все. Але що мені дійсно дається важко, так це переддень Нового року".

Бренду Фрікер і Пташницю із "Сам удома" об'єднує не тільки самотнє Різдво, але і невдачі в особистому житті. Героїня різдвяного фільму стала самітницею після того, як її покинув наречений, а сама Фрікер так і не вийшла заміж після розлучення з режисером Баррі Девісом в 1988 році. Примітно, що її кар'єра в той період перебувала на зльоті, а в 1990-му вона отримала "Оскар" за роль місіс Браун у фільмі "Моя ліва нога".

Фрікер завершила кар'єру в 2014 році, і з тих пір живе в рідному Дубліні. Незважаючи на екранну дружбу з героєм Маколея Калкіна, її зв'язок з актором обірвалася. "Ні, я не отримую звісток від Маколея. Я турбуюся про нього, але не підтримую з ним зв'язок", - сказала вона.

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...

Врятувати не вдалося: У Луцьку через отруєння невідомою речовиною помер 2-річний хлопчик

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:30

Правоохоронці розслідують смерть дворічної дитини у Луцьку. Попередньо відомо, що хлопчик помер він отруєння невідомою речовиною, передають Патріоти України. Що відомо про смерть дитини. Так, інформація про смерть 2-річного хлопчика у Луцьку надійшла п...