Зірка "Гардемаринів" вирушив на війну проти українців (фото)

Російський актор Михайло Мамаєв, відомий за роллю Микити Оленєва у фільмі "Віват, гардемарини!", підтримав кровопролитну війну в Україні, інформують Патріоти України.

56-річний пропагандист поділився світлинами зі зброєю за плечима у бейсболці з літерою "Z", яка вже стала символом окупантів та їхніх злочинів на українській землі. На тлі Мамаєва стояла російська техніка.

У російських ЗМП припустили, що Мамаєв вирушив не передову не у якості журналіста, а воювати проти України та, вочевидь, щоб стати гарматним м'ясом.

До своїх фото росіянин додав цинічний вірш власного авторства, в якому написав про те, як "устал" та про те, що був готовий до того, що "будут боль, война."

"Если чашу мечтаешь испить до дна, будь готов, что однажды будут боль, война.
Даром, что радость на сердце множится.
Если так повернётся, что вырвут руль,
или грудь превратят в решето от пуль,
Стану смайлика солнечной рожицей."

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни в Україні Мамаєв підтримав політику Путіна та геноцид українського народу. До того ж, тривалий час актор працював у якості журналіста для російських видань, які активно поширюють брехню про війну в Україні під владою Кремля. Свого часу Мамаєв також мав підвищений інтерес до військових конфліктів у Афганістані, Іраку та Абхазії, до яких також була причетна Росія.

Грошей не вистачає: Стало відомо, які плани в українських біженців у Польщі та Молдові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:44

Уже два роки минуло від початку війни, і українські біженці, які влаштувалися в Польщі та Молдові, все ще стикаються з непростими викликами. Для багатьох із них фінансів не вистачає навіть на базові потреби. Про це повідомили в дослідженні Норвезької р...

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...