Зірка Голлівуду померла після спростування своєї смерті

Через добу після публікації першого некрологу Таня Робертс дійсно пішла з життя.

У вівторок, 5 січня, американська акторка Таня Робертс померла в лікарні Лос-Анджелеса. Їй було 65 років. Раніше артистка, яка зіграла дівчину Джеймса Бонда у фільмі "Вид на вбивство", перебувала в лікарні у важкому стані після травми голови. Про трагедію повідомило видання TMZ із посиланням на партнера актриси Ленса О'Браєна, якому про смерть розповів її лікар, інформують Патріоти України.

Відомо, що Робертс госпіталізували 24 грудня. За словами О'Браєна, у неї діагностували інфекцію сечовивідних шляхів. Вона перебувала в тяжкому стані. Нагадаємо, що раніше про смерть акторки деякі ЗМІ повідомляли ще 4 січня, але інформація була поширена помилково – тоді вона була ще жива.

Таня Робертс у фільмі "Вид на вбивство".

Зазначимо, що Таня Робертс відома за роллю подруги Джеймса Бонда Стейсі Саттон у фільмі "Вид на вбивство", який вийшов на екрани 1985 року. Її колегою на знімальному майданчику був Роджер Мур – четвертий актор, що виконав роль "агента 007". Артистку також знають за фільмами "Шина – королева джунглів", "Повелитель звірів" і "Майже вагітна". Окрім того, Робертс прикрашала сторінки глянцевих журналів, зокрема вона знімалася для обкладинки Playboy 1982 року.

Таня Робертс на обкладинці Playboy.

З 1974 до 2006 року Таня була заміжня за психологом Баррі Робертсом. Акторка сама освідчилася своєму обранцеві на одній зі станцій метрополітену. Дітей у пари не було.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...