Зірка Голлівуду вражений стійкості маленьких українців: Орландо Блум розповів про свій приїзд до нашої ккраїни

Орландо Блум

Британський актор Орландо Блум поділився своїми враженнями після візиту в Україну. Зокрема, зірка "Піратів Карибського моря", який двічі відвідував нашу країну в якості Посла доброї волі ЮНІСЕФ, зізнався, що був вражений стійкістю та незламністю українських дітей.

Орландо Блум зустрівся з восьмирічною Міланою, яка отримала поранення і була змушена покинути свій дім через масовані обстріли з боку окупантів.

"Під час останнього візиту в Україну він зустрівся з 8-річною Міланою, яка через сильні обстріли змушена була тікати з рідного Ірпеня. Дівчинка зазнала травми, яка призвела до часткової втрати зору. Попри всі жахи вона залишається сильною та вірить у краще", - йдеться у повідомленні.

Наразі дівчинка відвідує заняття з арт-терапії ЮНІСЕФ, які допомагають їй подолати травматичні спогади.

"Безпрецедентна історія": Україна втратила рекордну кількість електрогенерації, озвучено цифри

середа, 26 червень 2024, 7:56

Україна втратила понад 40 ГВт електрогенерації через окупацію та руйнування під час війни, що становить серйозну загрозу для енергетичної безпеки країни. Особливо великі втрати відбулися через атаки на теплову та гідроелектрогенерацію у 2024 році. Про ...

Стались зміни в клітинах та імунній системі: Вчені з'ясували, як коротка подорож у космос впливає на організм людини

середа, 26 червень 2024, 7:37

Згідно з новими дослідженнями космічні туристи відчувають ті ж зміни тіла, що й астронавти, які проводять місяці на орбіті. Однак більшість змін для цих мандрівників змінюється протягом кількох місяців після їхнього повернення на Землю, передають Патрі...