Зірка популярних серіалів та реклам Marlboro і Camel: У США помер актор Джеффрі Скотт (фото)

Актор популярного серіалу 80-х "Династія" Джеффрі Скотт помер у віці 79 років. За даними Hollywood Reporter, він страждав від хвороби Паркінсона, передають Патріоти України.

Скотта не стало одразу після його дня народження, про що розповіла його дружина Чері Кетрін.

Зірки серіалу "Династія" Лінда Еванс, Джон Форсайт, Джеффрі Скотт (в центрі) і Джоан Коллінз. Фото: Getty Images.

Актор відомий за роллю професійного тенісиста Марка Дженнінгса в американській мильній опері "Династія". Він зіграв першого чоловіка Крістал Керрінгтон - героїні Лінди Еванс. Також Скотт знімався у серіалі "Похмурі тіні", який у 2012 році отримав однойменну адаптацію Тіма Бертона з Джонні Деппом. Серед інших його робіт - серіали "Де серце", "Головний госпіталь", "Дороговказне світло", "Конкретні ковбої", "Х'юстон, у нас проблеми", "Вона написала вбивство", "Рятувальники Малібу".

Крім телевізійних ролей, Скотт також був успішним комерційним актором і знявся в сотнях рекламних роликів для сигаретних компаній Camel і Marlboro, а також Old Spice. Його останньою роботою стала роль президента у фільмі "Халк" (2003), після чого він пішов на пенсію. Скотт жив у Колорадо зі своєю дружиною і двома синами.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....