Зірка серіалів "Зачаровані" та "Район Мелроуз" показала, що з нею зробив коронавірус (відео)

Алісса Мілано важко перенесла інфекцію: їй знадобилася госпіталізація і дихальний апарат.

Зірка серіалу "Зачаровані" Алісса Мілано закликає сприймати коронавірус серйозно. 47-річна актриса отримала позитивний тест на антитіла до Covid-19 і продемонструвала його наслідки на відео в Instagram, передають Патріоти України.

"Мабуть покажу, що коронавірус робить з твоїм волоссям", - написала знаменитість. На відео вона розчісує мокре волосся, а на її гребінці і в руках залишаються цілі пасма. "Ось так я почала втрачати волосся після Covid. Одягніть чортову маску", - підсумувала вона.

Згідно з опитуванням дослідників з Університету Індіани (США), алопеція може бути довгостроковим наслідком коронавірусної інфекції. Також після одужання люди можуть стикатися зі збільшенням ваги, закладеністю вух, сухістю очей і висипом, пише CBS News.

7 серпня Алісса Мілано повідомила, що антитіла до коронавірус в її крові виявили лише через 3 місяці після хвороби. Зірка важко перенесла інфекцію: їй знадобилася госпіталізація і дихальний апарат. "Я ніколи так не хворіла. Все боліло. Зник нюх. Мені здавалося, ніби у мене на грудях сидить слон. Я не могла дихати. Не могла утримувати в собі їжу. Я втратила 4 кг за 2 тижні", - розповіла вона про симптоми.

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...