Зірка серіалів "Зачаровані" та "Район Мелроуз" показала, що з нею зробив коронавірус (відео)

Алісса Мілано важко перенесла інфекцію: їй знадобилася госпіталізація і дихальний апарат.

Зірка серіалу "Зачаровані" Алісса Мілано закликає сприймати коронавірус серйозно. 47-річна актриса отримала позитивний тест на антитіла до Covid-19 і продемонструвала його наслідки на відео в Instagram, передають Патріоти України.

"Мабуть покажу, що коронавірус робить з твоїм волоссям", - написала знаменитість. На відео вона розчісує мокре волосся, а на її гребінці і в руках залишаються цілі пасма. "Ось так я почала втрачати волосся після Covid. Одягніть чортову маску", - підсумувала вона.

Згідно з опитуванням дослідників з Університету Індіани (США), алопеція може бути довгостроковим наслідком коронавірусної інфекції. Також після одужання люди можуть стикатися зі збільшенням ваги, закладеністю вух, сухістю очей і висипом, пише CBS News.

7 серпня Алісса Мілано повідомила, що антитіла до коронавірус в її крові виявили лише через 3 місяці після хвороби. Зірка важко перенесла інфекцію: їй знадобилася госпіталізація і дихальний апарат. "Я ніколи так не хворіла. Все боліло. Зник нюх. Мені здавалося, ніби у мене на грудях сидить слон. Я не могла дихати. Не могла утримувати в собі їжу. Я втратила 4 кг за 2 тижні", - розповіла вона про симптоми.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає