Зірка серіалу "Обіцянка Богу" вступив до лав ЗСУ

Зірка серіалу Обіцянка Богу, український актор театру і кіно Юрій Феліпенко вступив до лав ЗСУ. Феліпенко доєднався до батальйону ударних БпАК Ахіллес 92 ОШБр. Це підрозділ добровольців, сформований у перші дні повномасштабного вторгнення, інформують Патріоти України.

Актор опублікував на своїй сторінці в Instagram відео, де він приймає присягу разом зі своїми побратимами, а також показав їхню ранкову зарядку. «Ранкова зарядка ахіллесовців. Дивно що люди які зовсім далекі від спорту, кожен день дивлячись на нашу організовану групу рекрутів до Бубпак Ахіллес, самі починають робити вправи, спочатку нас було лише 8, а зараз більш 20ти. Ефект побитих вікон.», — написав Феліпенко.

На початку повномасштабного вторгнення актор вступив до лав однієї з київських ТРО. Згодом він почав займатись волонтерською діяльністю. «24 лютого я відчув, що в нас дуже крута та сильна країна. Ми можемо бути разом. Мене приємно вразили багато людей, які дуже активно займаються волонтерством, донатами. Щасливий мати таких свідомих знайомих. Я в хорошому сенсі переосмислив своє ставлення до людей. Я вважаю, донатити має кожен. Зараз наш спільний обов'язок — підтримувати армію. Чим більше ми скидатимемо навіть по 1-2 грн, тим швидше досягнемо нашої спільної мети», — сказав Феліпенко.

В Україні будуть призначати пенсію за новими правилами: Що змінили в законі

неділя, 5 травень 2024, 9:14

В Україні ухвалили новий закон, який дозволить зараховувати при розрахунку пенсії стаж, набутий в інших крахнах. Зокрема, враховуватиметься страховий стаж, набутий в інших країнах, навіть якщо з цією країною не укладено угоду щодо пенсійного забезпечен...

Члени ВЛК вже не зможуть приймати рішення на власний розсуд: Що змінилося

неділя, 5 травень 2024, 9:05

Члени військово-лікарської комісії тепер не зможуть на власний розсуд приймати рішення щодо придатності чи непридатності військовозобов'язаного. Відтепер вони повинні керуватися чіткими нормами. Про це йдеться у заяві департаменту охорони здоров'я Міні...