Зірка "Величного століття" з'явилася в зухвалому образі із сигаретою (фото)

Німецько-турецька акторка і зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі позувала в атласному довгому вбранні із сигаретою в зубах, передають Патріоти України.

Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. Так, на ній був халат з яскравим принтом, який вона зав'язала поясом, на обличчі нанесено легкий макіяж, а волосся зібране в тугий хвіст. Знаменитість боязко опустила очі і виставила одну ногу вперед. Тонка сигарета додавала її образу трохи зухвалості і загадковості.

Коротко про знаменитість:

Мер'єм Узерлі народилася 12 серпня 1983 року в Касселі в Німеччині. Вона є четвертою дитиною у величезній родині. Вивчати акторську майстерність почала у 2000-х роках, коли вчилася в драматичній студії Фрезе в Гамбурзі. Саме в той період зіграла свої перші ролі в невеликих театральних проєктах.

Продюсер Юсуф Тимур Савджі запросив Мер'єм зніматися в історичному серіалі "Величне століття" про життя Османської імперії за часів правління султана Сулеймана Величного. Їй дісталася роль Роксолани, яка і зробила її відомою.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...