Зірка "Загубленої" і "Майстрів сексу": Відома актриса померла в результаті ДТП (фото)

Американська актриса Ліза Бейнс, відома за фільмами "Загублена", "Клієнт завжди мертвий" і серіалу "Майстри сексу", померла після ДТП, в ході якого її збив невідомий на скутері, передають Патріоти України.. Як повідомляє New York Post, 65-річна Бейнс померла в результаті отриманих травм у понеділок, 14 червня.

Раніше, 6 червня, стало відомо про госпіталізацію Лізи Бейнс, яка 4 червня була збита водієм скутера, який проїхав на червоне світло, коли артистка переходила дорогу по пішохідному переходу в центрі Нью-Йорка, прямуючи на зустріч зі своєю дружиною. Водій врізався в актрису і зник з місця події.

У Бейнс діагностували важку черепно-мозкову травму, її доправили в реанімаційне відділення нью-йоркській лікарні. Поліція досі розшукує винуватця інциденту.

Ліза Бейнс зіграла більш ніж в 80 фільмах і серіалах, в тому числі фільмах Загублена, Коктейль, Бабка, серіалах Хороша дружина, Майстри сексу і Відчайдушні домогосподарки.

Ліза Бейнс у фільмі "Одного разу" (2011)

Читайте також: Син Григорія Чапкіса назвав причину його смерті


Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...