Зіркова американська співачка випустила вражаючий кліп до нової пісні: Його зняла режисер з Одеси (відео)

Прем'єра ролика відбулася на каналі Кеті Перрі 30 серпня о 19.00.

Кеті Перрі. Фото: соцмережі.

Американська поп-виконавиця Кеті Перрі презентувала в YouTube новий кліп до пісні Small Talk. Режисером барвистого ролика стала українка, жителька Одеси Таня Муіньо, повідомляють Патріоти України.

Прем'єра ролика відбулася на каналі артистки 30 серпня о 19.00. Відео одночасно подивилися понад 50 тис. її фоловерів. Сьогодні на рахунку Муіньо десятки відеоробіт, в тому числі кліпи для таких гігантів української сцени як MONATIK, NK (Настя Каменських), "Время и Стекло". Крім них, режисер знімала ролики для для Мішель Андраде, гурту Braii та інших.

Незадовго до прем'єри Перрі показала ще один ролик - на ньому вона обговорює з Муіньо концепцію майбутнього кліпу: "Хочу зіркових собак", - говорить співачка і просить команду запропонувати їй на вибір 50 посилань на Instagram-профілі популярних у мережі тварин.

Весь наступний місяць знаменитість ділилася у соцмережі тизерами нового кліпу, в яких показувала кумедних тварин. А тим часом новий ролик Перрі продовжує набирати перегляди, в коментарях глядачі зазначають дотепну ідею його сюжету, красиві кадри та кольори.


Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...